foto

Jean-Michel Portal

  • nar. 29.5.1970 (50 let)
    Paříž, Île-de-France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Tout le monde descend (TV film)
2010 Je suis un no man's land
Main basse sur une île (TV film)
2009 Villa Amalia
2008 Inéluctable (TV film)
Krásná Junie
2005 Můj život ve vzduchu
Nuit noire (TV film)
Vyčerpání
2004 Inguélézi
2003 Bison (et sa voisine Dorine), Le
Není to tak vážné
Paraboles
2002 Chignon d'Olga, Le
On n'a plus de sushis à se faire (TV film)
2001 Důstojnický pokoj
1999 Nos vies heureuses
Proč právě já?
1998 Un fait divers (TV film)
1997 Alors voilà,
L'homme que j'aime (TV film)
1995 Excentric paradis
1992 Albert souffre
1991 Veraz
1990 Julie de Carneilhan (TV film)
Tumultes
Ďábel v těle (TV film)
1989 Manon Rolandová (TV film)
1988 À corps perdu

TV seriály

2015 Chérif (TV seriál)
Bonheur à vendre (S02E06)
2014 Détectives (TV seriál)
Fantômes (S02E07)
2009 Les Invincibles (TV seriál)
2007 Les camarades (TV seriál)
2005 Elodie Bradford (TV seriál)
Un ami pour Élodie (E03)
2001 Central nuit (TV seriál)
Fabien Cosma (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky