foto

Ami Canaan Mann

Biografie

Ami Canaan Mann, dcera známého režiséra Michaela Manna, se narodila v Londýně, Anglii. Její rodina se často stěhovala, proto se mladá Ami stala úspěšnou absolventkou veřejné vysoké školy v malém městečku West Lafayette ve státě Indiana.

Ke své první profesionální práci se dostala již v šestnátci letech, když zastupovala post asistentky grafického oddělení pro TV seriál Crime Story z produkční dílny jejího otce. Úspěšně dokončila studium na univerzitě v jížní Kalifornii v oboru TV/Filmová produkce.

V současné době se Ami živí jako spisovatelka televizních a filmových scénářů. Má za sebou také režijní debut s díly MORNING, PO STOPÁCH ZLOČINU a FRIDAY NIGHT LIGHTS. V současné době připravuje film FIELDS, kde se v hlavní roli představí Sam Worthington.

Stačí jen dodat, že dcera slavného režisérského esa se neztratí v záři reflektorů a bude důstojným následovníkem svého otce.

Ondřej "Linkyc" Linka

Režijní filmografie

Filmy

2014 Jackie & Ryan
2011 Texaský kat
2001 Morning

TV seriály

2019 Deadly Class (TV seriál)
The Clampdown (E08)
2018 A Million Little Things (TV seriál)
Fight or Flight (S01E08)
Cloak & Dagger (TV seriál)
Call/Response (S01E04)
Sneaky Pete (TV seriál)
Man on the Run (S02E03)
Power (TV seriál)
A Changed Man? (S05E06)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 67 (S06E02)
2017 13. okrsek (TV seriál)
Výpadek signálu (E04)
Barva moci (TV seriál)
Devátá hodina: Obrať se k bohu (E09)
Queen of the South (TV seriál)
El Beso de Judas (S02E04)
2016 No Tomorrow (TV seriál)
No Truer Words (E09)
Chicago Med (TV seriál)
Disorder (S01E16)
2015 Černá listina (TV seriál)
Sir Crispin Crandall č.86 (S03E06)
2012 Dakota (TV seriál)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Jackie & Ryan

TV seriály

2012 Dakota (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2014 Jackie & Ryan

Herecká filmografie

Dokumentární

2005 Making of 'Heat', The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace