foto

Tim Kang

  • nar. 16.3.1973 (45 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Wrinkle in Time
2016 Rise
2011 Night Tales (TV film)
2010 Mister Green
2009 Mr. Sadman
2008 Rambo: Do pekla a zpět
2006 Spectropia
What Remains
2004 Flight Safety
Zloději paměti
2003 Justice
Robot Stories
2002 Láska s výstrahou

TV seriály

2018 Cloak & Dagger (TV seriál)
Funhouse Mirrors (E06)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Diggin' Up Dirt (S02E12)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Fool Me Twice (E12)
American Horror Story (TV seriál)
Election Night (S07E01)
2015 Upíří deníky (TV seriál)
Live Through This (S07E05)
I Carry Your Heart with Me (S07E04)
Age of Innocence (S07E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Witness (S11E02)
2012 Mentalista (TV seriál)
Zrudlý klobouk (S04E24)
Piki, piki na hlavu (S04E23)
Sbohem a díky za šrámy (S04E22)
další epizody (14)
2011 Mentalista (TV seriál)
Fuga v rudém (S04E10)
Rudé tričko (S04E09)
Růžové šaty (S04E08)
další epizody (10)
2010 Futurestates (TV seriál)
2007 Kancl (TV seriál)
Michaelova reklama (S04E05)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Legie (S02E18)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Někdo to musel udělat (S04E09)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)

TV pořady

2011 25th Annual Genesis Awards, The (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace