foto

Roberto Correcher

  • nar. 23.1.1974 (47 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Locos por el sexo
2001 Las Flores de Bach
1997 Perdona bonita, pero Lucas me quería a mí
1995 Maika

TV seriály

2018 Sabuesos (TV seriál)
2010 Supercharly (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
2007 Síndrome de Ulises, El (TV seriál)
2006 Yo soy Bea (TV seriál)
2005 A tortas con la vida (TV seriál)
Mi querido Klikowsky (TV seriál)
2003 Código fuego (TV seriál)
El auténtico Rodrigo Leal (TV seriál)
Tady se nedá žít (TV seriál)
2001 Arrayán (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Petra Delicado (TV seriál)
1997 Señor Alcalde (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
Colegio mayor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky