foto

Laetitia Masson

  • nar. 18.6.1966 (53 let)
    Épinal, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 G.H.B.
2010 Petite fille (TV film)
2008 Viník
2004 Pourquoi (pas) le Brésil
2002 La Repentie
2000 Love me
1998 À vendre
1996 Je suis venue te dire
1995 En avoir (ou pas)

TV seriály

2017 Aurore (TV seriál)
2008 X Femmes (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)

Dokumentární

2001 L'érotisme vu par... (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 G.H.B.
2010 Petite fille (TV film)
2008 Viník
2004 Pourquoi (pas) le Brésil
2002 La Repentie
2000 Love me
1998 À vendre
1996 Je suis venue te dire
1995 En avoir (ou pas)

TV seriály

2017 Aurore (TV seriál)
2008 X Femmes (TV seriál)

Herecká filmografie

Kameramanská filmografie

Host

TV pořady

2005 Café Picouly (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)