foto

Damian Young

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 I Care a Lot
2019 (Ne)matky
2018 Debbie a její parťačky
Viper Club
Write When You Get Work
2017 Jack and Jill
Okouzlení
We Only Know So Much
White Horse
2016 Catfight
2014 Birdman
Druid Peak
2013 Tuna
2012 Ahoj, musím už jít
Art Machine
Druhá šance
2010 Na hraně temnoty
2009 Adelaide
Dobré srdce
Reunion
Všichni jsou v pohodě
2008 Sex ve městě
2006 Osudný den
The Darkroom
2004 Second Best
2003 Kill the Poor
Nola
2002 G
Guru
2001 Nic takového
2000 Sněhová kalamita
Vyvolený
1999 Saturn
1998 Bury the Evidence
Going Nomad
Objekt mé touhy
Olympia
1997 Anton, Mailman
Cesta do ráje (TV film)
Under the Bridge
1996 Dead Girl
On Seventh Avenue (TV film)
1994 Amateur
1992 Simple Men
1988 The Appointments of Dennis Jennings

TV seriály

2020 Shrill (TV seriál)
Camp (S02E01)
2018 Ozark (TV seriál)
Vnější temnota (S02E06)
Drahocenná krev Ježíšova (S02E02)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Vše pro vlast (S07E12)
Zpátky ve hře (S07E11)
Vyjasnění (S07E10)
2017 Difficult People (TV seriál)
Fuzz Buddies (S03E07)
Gotham (TV seriál)
Žnec děsu (S04E02)
Pax Penguina (S04E01)
Domek z karet (TV seriál)
62. kapitola (S05E10)
61. kapitola (S05E09)
58. kapitola (S05E06)
další epizody (7)
2016 The Characters (TV seriál)
Kate Berlant (E04)
Domek z karet (TV seriál)
52. kapitola (S04E13)
51. kapitola (S04E12)
50. kapitola (S04E11)
další epizody (7)
Dobrá manželka (TV seriál)
Přistání (S07E19)
Cíle (S07E15)
2015 Neon Joe, Werewolf Hunter (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Lži (S07E06)
2014 Černá listina (TV seriál)
Milton Bobbit (č. 135) (S01E18)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Gets What She Really Wants (S02E08)
Valerie Faces the Critics (S02E07)
Valerie Cooks in the Desert (S02E06)
další epizody (8)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Tanec s ďáblem (S03E10)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Důstojný protivník (S01E13)
Pan Am (TV seriál)
Tajemství a lži (E10)
Ve službách FBI (TV seriál)
Krize identity (S04E06)
2011 Pan Am (TV seriál)
Riskantní mise (E09)
Californication (TV seriál)
Soud (S04E10)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vášeň (S08E12)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Five: Dressed to Kill (S01E05)
Californication (TV seriál)
Poslední valčík (S01E12)
Obraťme stránku (S01E11)
Špinavý kšeft (S01E09)
Vražedná čísla (TV seriál)
Bod zlomu (S04E11)
2007 Californication (TV seriál)
LOL (S01E05)
Strach a hnus na dobročinném večírku (S01E04)
Děvka babylónská (S01E03)
další epizody (4)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Runs for Office (S02E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Odepnutý opasek (S04E15)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Does Another Classic Leno (S01E13)
Valerie Shines Under Stress (S01E12)
Valerie Stands Out on the Red Carpet (S01E11)
další epizody (13)
Kriminálka Miami (TV seriál)
V podezření (S04E06)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vyděšený k smrti (S05E09)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Everybody Loves Raimondo's (S14E20)
2002 Porota (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prokletý (S01E19)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Act Brave (S03E08)
After Time (S03E03)
2000 Válka sousedů (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Standoff (S11E04)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Sunny, Like Sunshine (S01E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vypadat jako jedna z nich (S01E03)
Právo a pořádek (TV seriál)
Blood Money (S10E08)
1996 Cosby (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1992 The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 WWE Over the Limit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky