foto

Damian Young

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 We Only Know So Much
Wonderstruck
2016 Catfight
2014 Birdman
Druid Peak
2013 Tuna
2012 Ahoj, musím už jít
Art Machine
Druhá šance
2010 Na hraně temnoty
2009 Adelaide
Dobré srdce
Reunion
Všichni jsou v pohodě
2008 Sex ve městě
2006 Darkroom, The
Osudný den
2004 Second Best
2003 Kill the Poor
Nola
2002 G
Guru
2001 Nic takového
2000 Sněhová kalamita
Vyvolený
1999 Saturn
1998 Bury the Evidence
Going Nomad
Objekt mé touhy
Olympia
1997 Anton, Mailman
Cesta do ráje (TV film)
Under the Bridge
1996 Dead Girl
On Seventh Avenue (TV film)
1994 Amateur
1992 Simple Men
1988 Appointments of Dennis Jennings, The

TV seriály

2017 Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: The Fear Reaper (S04E02)
A Dark Knight: Pax Penguina (S04E01)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 62 (S05E10)
Chapter 61 (S05E09)
Chapter 58 (S05E06)
další epizody (7)
2016 The Characters (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 52 (S04E13)
Chapter 51 (S04E12)
Chapter 50 (S04E11)
další epizody (7)
2015 Neon Joe, Werewolf Hunter (TV seriál)
2014 Černá listina (TV seriál)
Milton Bobbit (No. 135) (S01E18)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
The Devil's Share (S03E10)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Root Cause (S01E13)
2011 Californication (TV seriál)
Soud (S04E10)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
Džungle rtěnek (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Poslední valčík (S01E12)
Obraťme stránku (S01E11)
Špinavý kšeft (S01E09)
Vražedná čísla (TV seriál)
Bod zlomu (S04E11)
2007 Californication (TV seriál)
LOL (S01E05)
Strach a hnus na dobročinném večírku (S01E04)
Děvka babylónská (S01E03)
další epizody (4)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Návrat na výsluní (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Porota (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
100 Centre Street (TV seriál)
2000 Válka sousedů (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1992 Adventures of Pete & Pete, The (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

TV pořady

2012 WWE Over the Limit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace