foto

Susan Lynch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 The Disaster Artist: Úžasný propadák - set dekoratér
2016 So B. It - set dekoratér
2012 Arthur Newman - set dekoratér
2008 Zázraky se nedějí - set dekoratér
2007 Servírka - set dekoratér
2006 Clerks 2: Muži za pultem - set dekoratér

TV seriály

2017 13. okrsek (TV seriál) - set dekoratér
Spalující požáry (E08) - set dekoratér
Riskantní podnik (E07) - set dekoratér
Nad očekávání (E05) - set dekoratér
další epizody (5)
2015 The Comedians (TV seriál) - set dekoratér
2011 Terapie online (TV seriál) - set dekoratér
2008 Web Therapy (TV seriál) - set dekoratér
2007 Na doživotí (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky