foto

David Aaron Baker

  • nar. 14.8.1963 (56 let)
    Durham, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Boarding School
2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
Easy Living
2016 Custody
Madoff (TV film)
2015 Anestezie
Iracionální muž
The Adversaries (TV film)
2014 All Relative
Blood and Circumstance
Hladová srdce
2013 Phil Spector (TV film)
2010 Na hraně temnoty
2006 Skandál
2000 Nevěra naruby

TV seriály

2020 Miliardy (TV seriál)
The New Decas (S05E01)
2019 Lidská společnost (TV seriál)
Co se stalo (S01E01)
Miliardy (TV seriál)
Lamster (S04E11)
Infinite Game (S04E07)
2018 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
All Alone (S02E10)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Why Me? (S01E06)
The Principle Is All (S01E03)
The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Mrs. X at the Gaslight (S01E06)
Chicago P.D. (TV seriál)
Army of One (S04E22)
2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Starožitníkův krám (S01E17)
Jak prosté (TV seriál)
Špatné zprávy (S05E06)
Lovci zločinců (TV seriál)
Heslo (S05E12)
Kritická chyba operačního systému (S05E01)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Dotaz č. 121 (S01E06)
Černá listina (TV seriál)
Mombaský kartel (č. 114) (S02E06)
Revoluce (TV seriál)
Výstavní třída (S02E16)
Tři amigos (S02E10)
2013 Deception (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Vězeňská politika (S01E06)
Stoupenci zla (TV seriál)
Pád (S01E06)
Revoluce (TV seriál)
Všichni říkají, miluji tě (S02E09)
Pan Horn (S02E08)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Á... é... í... (S03E02)
Ve znamení raka (TV seriál)
The Finale (S04E04)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Na ztracené (S02E12)
Pod Boží mocí žena rozkvétá (S02E11)
Broskve z Georgie (S02E10)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Nobody's Home/Unknown Soldier (E03)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Pařížská zeleň (S01E11)
Drž mě v ráji (S01E08)
Keltský večer (S01E05)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Smack Attack (S01E06)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Hra s ohněm (S02E16)
Médium (TV seriál)
Head Games (S03E20)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Skutečný déšť (S01E17)
Vražedná čísla (TV seriál)
Zpět ke zdroji (S02E22)
Kriminálka New York (TV seriál)
Supermani (S02E19)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nákaza (S07E12)
Pohotovost (TV seriál)
U Milosrdných (S13E11)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
The Line (E09)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Kitchen Sink (S06E14)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Patriot (S12E24)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S01E10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Krádež (S03E03)
Advokáti (TV seriál)
Awakenings (S05E15)
1999 Frasier (TV seriál)
IQ (S06E19)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Tajný sex (S01E06)
1997 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Rodinná záležitost pokračuje (S02E10)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Pro Se (S06E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky