foto

Beom Kim

  • nar. 7.7.1989 (31 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Joseonmyeongtamjeong : heumhyeolgwimaeui bimil
2015 Lovers & Movies
2013 Saikometeuri
Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon
2010 Haroo (TV film)
2009 Bisang
2008 Ddeugeoun geosi joha
Gosa: pieui joonggangosa

TV seriály

2020 Gumihodyeon (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Miseseukab 2 (TV seriál)
2015 Sinbuneul sumgyeola (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2013 Boolui yeoshin Jung-Yi (TV seriál)
Geu gyeowool, barami boonda (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2012 Padam padam ... keuwa keunyeoui shimjangbakdongsori (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (12)
2011 Haikik! jjabeun darieui yeokseub (TV seriál)
Padam padam ... keuwa keunyeoui shimjangbakdongsori (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2010 Ajikdo gyeolhonhago shipeun yeoja (TV seriál)
2009 Deurim (TV seriál)
Kgotboda namja (TV seriál)
Episode 25 (E25)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
další epizody (25)
2008 Edeonui dongjjok (TV seriál)
2006 Balchikhan yeojadeul (TV seriál)
Geochimeobsi haikik! (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Muhan dojeon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce