foto

Jake T. Austin

  • nar. 3.12.1994 (24 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jake Austin Szymanski se narodil 3.12.1994 v New Yorku matce Rodriquez Toranzo, od které převzal do svého jména písmeno T (Toranzo), a otci Joeovi Szymanski. Jake má mladší sestru Avu. Svou kariéru nastartoval v sedmi letech rolemi v reklamách. V roce 2004 propůjčil svůj hlas osmiletému bratranci Diegovi v animovaném seriálu DOTA THE EXPLORER, kde pokračoval až do spin-off série z roku 2005 GO,DIEGO, GO. Austin nadále pokračoval v propůjčování svého hlasu animovaným postavám ve filmech MRAVENČÍ POLEPŠOVNA a MALÝ ZÁZRAK.

V roce 2006 získal Austin svou první živou roli ve filmu THE PERFECT GAME, který byl dokončen až po třech letech natáčení kvůli problémům s financemi. O rok později začal Austin spolupracovat s Disney, kde nejdříve hrál ve filmu JOHNNY KAPAHALA: ZPÁTKY NA PRKNĚ a poté ztvárnil zatím svou nejznámější roli Maxe Russo v seriálu KOUZELNÍCI Z WAVERLY, kde o dva roky později působil ve stejnojmenném filmu. V roce 2009 získal jednu z hlavních rolí ve filmu HOTEL PRO PSY.

V současné době žije se svými rodiči, s mladší sestrou Avou a se dvěma psy v Los Angeles a působí ve 4.sérii seriálu KOUZELNÍCI Z WAVERLY. Pokud zrovna se Austin nevěnuje škole nebo práci, tak se věnuje různým charitám.

Michal "MMR" Rykr

Herecká filmografie

Filmy

2017 Emoji ve filmu
Mladí Titáni: Jidášova smlouva
The Valley
2016 Liga spravedlivých vs Mladí Titáni
2014 Grantham & Rose
Rio 2
Tom Sawyer & Huckleberry Finn
2013 Khumba
Návrat kouzelníků: Alex versus Alex (TV film)
2011 Rio
Šťastný Nový rok
2009 Hotel pro psy
Kouzelníci z Waverly - Film (TV film)
The Perfect Game
Wizards on Deck with Hannah Montana - a.z.
2007 Johnny Kapahala: Zpátky na prkně (TV film)
2006 Malý zázrak
Mravenčí polepšovna

TV seriály

2015 The Fosters (TV seriál)
The End of the Beginning (S02E21)
Not That Kind of Girl (S02E20)
Justify the Means (S02E19)
další epizody (10)
2014 The Fosters (TV seriál)
Christmas Past (S02E11)
Someone's Little Sister (S02E10)
Leaky Faucets (S02E09)
další epizody (21)
2013 The Fosters (TV seriál)
I Do (S01E10)
Vigil (S01E09)
Clean (S01E08)
další epizody (10)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Home Invasions (S13E14)
2011 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Who Will Be the Family Wizard? (S04E27)
Harperella (S04E26)
Rock Around the Clock (S04E25)
další epizody (23)
2010 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Journey to the Center of Mason (S04E04)
Lucky Charmed (S04E03)
Alex Gives Up (S04E02)
další epizody (25)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Marathoner Helper (S03E07)
Doll House (S03E06)
Night at the Lazerama (S03E05)
další epizody (27)
2008 Diego's Moonlight Rescue (TV seriál)
Sladký život na palubě (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Baby Cupid (S02E10)
Taxi Dance (S02E09)
Harper Knows (S02E08)
další epizody (21)
2007 Happy Monster Band (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Pop Me and We Both Go Down (S01E10)
Movies (S01E09)
Curb Your Dragon (S01E08)
další epizody (9)
2005 Jdi, Diego, jdi! (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2000 Dora průzkumnice (TV seriál)

Dokumentární

2009 Home for Everyone: The Making of 'Hotel for Dogs', A

TV pořady

2015 Teen Choice Awards 2015 (TV pořad)
2014 Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2013 2013 MTV Movie Awards (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
2005 Merry F#%$in' Christmas (TV pořad)
2001 Trickboxx (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace