foto

Vanessa Marano

  • nar. 31.10.1992 (25 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato americká herečka se narodila 31. října 1992 v Los Angeles. Má starší sestru Lauru Marano. Začala hrát v divadle, když jí bylo sedm. Hrála v představeních v divadle Stage Door. Svojí kariéru začala v reklamě. Ještě stále chodí na vysokou školu. Mluví dobře italsky.

První větší role v televizi ji připadla v seriálu BEZE STOPY, kde hraje dcera hlavního představitele Jacka Malonea. Zahrála si taky v seriálech COMEBACK a GILMOROVA DĚVČATA. Ve filmu dostala šanci ve filmu THE CLIQUE, která vychází z novely Lisy Harrison.

Další role jí čekala v seriálu televize Showtime DEXTER, kde si zahrála dceru hlavního záporáka ve čtvrté sérii. Objevila se i v seriálu MEDIUM. Spolupracovala s Lucy Liu na minisérii s názvem MARRY ME, která má vyprávět o problémech teenagerů.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2014 Senior Project
2013 Restless Virgins (TV film)
Secret Lives of Dorks, The
2012 Your Father's Daughter
2010 Untitled Michael Jacobs Pilot, The (TV film)
Vezmi si mě (TV film)
2009 Dear Lemon Lima
2008 Dívčí parta
Man of Your Dreams (TV film)
2007 Hell on Earth (TV film)
2006 Boys Life 5
2004 Příběh Brooke Ellisonové (TV film)
2003 Easy

TV seriály

2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
Summer (E03)
Outcast (TV seriál)
The Road Before Us (S01E05)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Nábor (S01E04)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Jed (S02E04)
2012 Boys Are Stupid, Girls Are Mean (TV seriál)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
The Hardest Part (S04E18)
Dexter (TV seriál)
Výlet do Nebrasky (S06E07)
2010 Famílie (TV seriál)
Past Life (TV seriál)
Scoundrels (TV seriál)
2009 Trust Me (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Už je po všem (S04E12)
Velké sousto (S04E09)
Vražda meziměsto (S04E08)
další epizody (5)
2008 Miss Guided (TV seriál)
2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Lorelai, Lorelai (S07E20)
Bludiště (S07E18)
Buď má Lorelai Gilmorová (S07E16)
další epizody (4)
2006 Boys Life (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Pleťte, lidičky, pleťte! (S07E09)
Představuji vám Lorelai planetárium (S07E08)
Buldoci, do toho! (S07E06)
další epizody (4)
2005 Closer (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Ticho (S05E07)
Čas letí (S05E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2014 Bystander Revolution (TV seriál)

TV pořady

2014 Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
2012 Home & Family (TV pořad)
Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)
2011 Teen Choice 2011 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace