foto

Marek Włodarczyk

  • nar. 6.10.1954 (66 let)
    Łódź, Województwo łódzkie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Verliebt in Masuren (TV film)
2015 Ostatni klaps
2013 Schimanski: Loverboy (TV film)
2012 Kac Wawa
Komisař Blonďák
2011 Geister: All Inclusive
Numeros, Los
2007 Szaleńcy
2006 Kryminalni. misja slaska (TV film)
2005 Doppelter Einsatz - Gefährliche Liebschaft (TV film)
2004 Die Rückkehr des Vaters (TV film)
Fräulein Phyllis
Polizeiruf 110 - Winterende (TV film)
2003 K3 - Kripo Hamburg: Auf dünnem Eis (TV film)
2002 Rotlicht - Die Stunde des Jägers (TV film)
To byla ale noc! (TV film)
2000 Eine Handvoll Glück (TV film)
Erkan & Stefan
Polizeiruf 110 - Ihr größter Fall (TV film)
Tatort - Der schwarze Ritter (TV film)
1999 Córy szczęścia
Skok
Snílek a divoška (TV film)
Stan Becker - Skuteční přátelé (TV film)
1998 Finále (TV film)
Francis (TV film)
Operace Noah (TV film)
Tod auf Amrum (TV film)
Vorübergehend verstorben (TV film)
1997 14 Tage lebenslänglich
Napoleon Fritz (TV film)
1996 Babuschka (TV film)
Landgang für Ringo (TV film)
Tatort - Lockvögel (TV film)
Tödliche Wende (TV film)
1995 Im Innern des Bernsteins (TV film)
1994 Polizeiruf 110 - Arme Schweine (TV film)

TV seriály

2016 Sprawiedliwi - Wydział kryminalny (TV seriál)
2015 Na dobre i na złe (TV seriál)
Skrucha (S17E22)
Gdyby można było czas cofnąć (S17E21)
Demolka (S17E19)
2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Höllenhund (S05E08)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Słowo faceta (S10E05)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 6 (S02E06)
Kobra 11 (TV seriál)
V pasti (S16E15)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Die Akte Schweikhart (S05E13)
2009 Magna Aura (TV seriál)
Przystań (TV seriál)
Po godzinach (E07)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Dług (S01E03)
Kryminalni (TV seriál)
W cieniu (S08E13)
Ostatni zachód słońca (S08E12)
Ażuda (S08E11)
další epizody (13)
2007 Kryminalni (TV seriál)
W desperacji (S07E13)
Nagroda (S07E12)
Na zamówienie (S07E11)
další epizody (23)
2006 Kryminalni (TV seriál)
Ślub (S05E13)
Stary znajomy (S05E12)
Mętna woda (S05E11)
další epizody (26)
2005 Kryminalni (TV seriál)
Dziewczyna z bagażnika (S03E13)
Hip - Hop (S03E12)
Powrót (S03E11)
další epizody (26)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Reporterzy (S01E13)
Kolekcjonerzy (S01E12)
Towar (S01E11)
další epizody (13)
Nachtschicht (TV seriál)
Vatertag (E02)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Grenzverkehr (S04E14)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Ciri (E13)
Der Solist (TV seriál)
Kuriertag (E03)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Das Angebot (S01E10)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Wer heikel ist, bleibt übrig (E01)
1998 Ulice Berlína (TV seriál)
Blutige Beute (S02E02)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
Im Vorhof der Hölle (S01E03)
Schimanski (TV seriál)
1996 Zwei Brüder (TV seriál)
Die Quirini-Affäre (E03)
1993 Harry & Sunny (TV seriál)
1978 Ślad na ziemi (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)

Divadelní záznam

1988 Der Kaiser von Neukölln (divadelní záznam)