foto

Lucia Klein Svoboda

  • nar. 2.2.1979 (38 let)
    Levoča, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pirko
2014 Jazzus
2011 Dušičky seniorov (TV film)
2010 Filmoviedky: Obhliadka (TV film)
2008 Cinka Panna
2004 Milenci a vrazi
2002 Kruté radosti
2001 Zlatý chléb (TV film)

TV seriály

2005 Rodinné tajomstvá (TV seriál)

TV pořady

2013 Krása pomoci (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Pirko

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Pirko

Producentská filmografie

Filmy

2016 Pirko

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace