foto

Antony Holland

  • nar. 28.3.1920
    Tiverton, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.7.2015 (95 let)
    Nanaimo, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Rytíři krvavé oceli (TV film)
2006 Amber's Story (TV film)
2005 Awake
2004 The Twelve Days of Christmas Eve (TV film)
Zeměmoří (TV film)
2003 Velká rodinná sešlost (TV film)
1997 Expedice smrti (TV film)
1996 Rozdělená rodina (TV film)
1995 Last of the Dogmen
1994 Nesmrtelný (TV film)
1992 Impolite
1991 Ano, Virginie, Santa Claus je (TV film)
Bingo
Deadly Intentions... Again? (TV film)
K2
1990 Nebezpečný útěk
Sky High (TV film)
1989 Nejsme žádní andělé
Penthouse, The (TV film)
Příbuzní
1988 Smrtící bumerang
Znásilnění
1987 Assault and Matrimony (TV film)
Smrtící podvod (TV film)
Tichá domácnost
Vánoce, Vánoce přicházejí (TV film)
1986 Mrs. Delafield Wants to Marry (TV film)
Nobody's Child (TV film)
Označené místo (TV film)
Velké plány
1985 Beze stopy (TV film)
1983 Vrah se nikdy nemýlí (TV film)
1982 A Piano for Mrs. Cimino (TV film)
The Grey Fox
1971 McCabe a paní Millerová

TV seriály

2011 Lovci duchů (TV seriál)
Až na krev (S06E21)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Doktor Nobel (S01E06)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
The Colonel (S04E07)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Precious (S05E07)
1993 Cobra (TV seriál)
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
1991 MacGyver (TV seriál)
Milovníci přírody (S06E18)
1990 The New Adventures of He-Man (TV seriál) - vyp.
1989 Captain N: The Game Master (TV seriál) - vyp.
MacGyver (TV seriál)
Madonna (S05E11)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Fun with Animals (S03E01)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
My Future's So Bright, I Gotta Wear Shades (S01E04)
Wiseguy (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Zabiják (S03E08)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)
1960 Cariboo Country (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Host

TV pořady

1989 The 61st Annual Academy Awards (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky