foto

Oleg Čeveljov

  • nar. 5.3.1971 (50 let)
    Irkutsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tajemství dračí pečeti
2017 Poslední bohatýr
2016 Ljubov s ograničenijami
Viking
2015 Kak podňať million. Ispověď Z@drota
Sročno vyjdu zamuž
2014 Ljubit - ně ljubit
2011 Asja
Generation P

TV seriály

2019 Raja znajet vsjo! (TV seriál)
2018 Dožiť do ljubvi (TV seriál)
Děkabristka (TV seriál)
Grand (TV seriál)
Kreposť Badaber (TV seriál)
Ostrov Obrečjonnych (TV seriál)
2017 Aktrisa (TV seriál)
Fors-mažor (TV seriál)
Operetta kapitana Krutova (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Ubej ili umri (S02E69)
2016 Dělo sudi Karelinoj (TV seriál)
Konsultant (TV seriál)
Medsestra (TV seriál)
Vsjo po zakonu (TV seriál)
Vtoroje zrenije (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Kazaki (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
Legavyj 2 (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
Verju ně verju (TV seriál)
Vsjo snačala (TV seriál)
2013 Balabol (TV seriál)
Durnaja krov (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Narkotrafik (S01E07)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
SašaTaňa (TV seriál)
Stanica (TV seriál)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Grač (TV seriál)
Spoj o smerti (E02)
Karpov (TV seriál)
Sliškom živoj dlja mertveca (S01E17)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Legavyj (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Gorjačij sezon (S02E04)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Kto kogo? (S05E11)
2011 Igra (TV seriál)
Peška (S01E09)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Nagrady dlja gerojev (S02E13)
Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
SK (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Stavka (S05E02)
2010 Klassnyje mužiki (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Něžilcy (E65)
Gluchar (TV seriál)
Predatěl (S03E32)
Karusel (S03E29)
Gaječka (S03E28)
další epizody (8)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Poslednij mig sčasťja (S04E18)
Čas Volkova (TV seriál)
Mesť dlja mamy (S04E09)
2009 Meč (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky