foto

Barbara Schar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Billy Kuckuck - Eine gute Mutter (TV film)
Risiko Pille (TV film)
2017 Das Leben Danach (TV film)
Nackt. Das Netz vergisst nie. (TV film)
2016 Verdammt verliebt auf Mallorca (TV film)
2015 Prokletý ráj (TV film)
2014 Der Andi ist wieder da (TV film)
Ohne Dich (TV film)
Tatort - Eine Frage des Gewissens (TV film)
2013 Místo činu: Stuttgart - Hra o čas (TV film)
Tatort - Happy Birthday, Sarah! (TV film)
2012 Der Mann, der alles kann (TV film)
Láska na prvním místě (TV film)
2011 Kasimir und Karoline (TV film)
Männer ticken, Frauen anders (TV film)
Tatort - Tod einer Lehrerin (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Die Lücke, die der Teufel lässt (TV film)
Tatort - Hauch des Todes (TV film)
2009 Emilie Richards: Čas na lásku (TV film)
Navzdory osudu (TV film)
Zwölf Winter (TV film)
2008 Atentát na papeže (TV film)
Neubližujte mé dceři (TV film)
2007 Nur ein kleines bisschen schwanger (TV film)
2006 Okamžik rozhodnutí (TV film)
Willkommen in Lüsgraf (TV film)
2005 Was für ein schöner Tag (TV film)
2004 Klassenfahrt - Geknutscht wird immer (TV film)
Nachtangst (TV film)
2003 Osudný jackpot (TV film)
Smrtelné vydírání (TV film)
Vražedný odpočet (TV film)
2002 Odvážní andělé (TV film)
Pravda přijde nakonec (TV film)
Vlak na věčnost (TV film)
2000 Něžný vrah (TV film)
Vrah v tobě (TV film)
1999 Škola smrti (TV film)
1981 Místo činu - Přeběhlík (TV film)

TV seriály

2019 Daheim in den Bergen (TV seriál)
Liebesleid (E04)
Schwesternliebe (E03)
2018 Daheim in den Bergen (TV seriál)
Liebesreigen (E02)
Schuld und Vergebung (E01)
2010 Dr. Chauvi (TV seriál)
2007 Angie (TV seriál)
Hochzeit meines besten Freundes (S01E09)
Papa ante portas (S01E08)
Ich weiß, was ich will (S01E07)
další epizody (4)
2006 Angie (TV seriál)
Schamlos (S01E05)
Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Hundsheim (S02E13)
Der lange Weg zurück (S02E12)
2005 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Das Geheimnis der "MS Katharina" (S02E11)
Spiegelbilder (S02E10)
Nichts als die Wahrheit (S02E08)
další epizody (10)
2000 Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky