foto

Edith Paquet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Les Mystères de l'île (TV film)
2016 La Femme aux cheveux rouges (TV film)
Le mari de mon mari (TV film)
2015 Le port de l'oubli (TV film)
2012 Quand les poules auront des dents (TV film)
2010 J'étais à Nüremberg (TV film)
2005 Kam zmizel můj syn? (TV film)
2004 Moitié-moitié (TV film)
2003 Un bébé noir dans un couffin blanc (TV film)
Une deuxième chance (TV film)

TV seriály

2018 Maman a tort (TV seriál)
2012 Chambre 327 (TV seriál)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
Roman noir (E01)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
2006 Les tricheurs (TV seriál)
2005 Prune Becker (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Dokumentární

2017 Locu Di Morte
2008 Barbey le diabolique
2005 Le Château de Malmaison (TV film)
2003 Les orphelins du condor
2000 Mémoires de la Terre de Feu (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky