foto

Alexandr Chovanskij

  • nar. 8.10.1974 (45 let)
    Kamensk-Uralskiy, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ženskaja versija. Vaše vremja i stěklo (TV film)
2018 Sila obstojatělstv (TV film)
2017 Izmoroz (TV film)
2016 Bojcovskij sryv (TV film)
2008 Nepobědimyj
2002 Dům bláznů

TV seriály

2020 Kaťa i Blek (TV seriál)
Magomajev (TV seriál)
2019 Poselency (TV seriál)
Ženskaja versija. Čisto sovetskoje ubijstvo (TV seriál)
2018 Lancet (TV seriál)
Pristavy (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
Vně igry (TV seriál)
Žestokij mir mužčin (TV seriál)
2017 Byvšije (TV seriál)
Krepkaja broňa (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
2016 Odin sunduk na dvoich (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
2014 Provokator (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Zabludivšijsja avtobus (S07E06)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Vojennaja tajna (S06E20)
2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Syvorotka gněva (S02E04)
2011 Lektor (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Nagrady dlja gerojev (S02E13)
Prokurorskaja proverka (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Vnimanije, čjornyj jaščik (S02E28)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
Ťažjolyj pesok (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Bez sroka davnosti (S02E12)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Gaďuka (E67)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
2005 Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)
Moskovskaja saga (TV seriál)
Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 2 (TV seriál)
2003 Undina (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Revnosť (S01E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky