foto

Viera Bálinthová

  • nar. 2.10.1910
    Martin, Uhry, Rakousko-Uhersko
  • zem. 27.2.1999 (88 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Medulienka (TV film)
1983 Saša (TV film)
1981 Orechový koláč (TV film)
1973 Srdce na lane
1969 Smutný Lord (TV film)
Žena z antisveta (TV film)
1967 Pani zima
1966 Vianočné oblátky (TV film)
1965 Nylonový mesiac
1959 Dom na rázcestí
Prvák
1958 Posledný návrat

TV seriály

1982 Bambuľkine dobrodružstvá (TV seriál)

Dokumentární

1995 Viera Bálinthová - Herečka bez javiska (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace