foto

Michelle Bernard

  • nar. 22.2.1975 (45 let)
    Miami, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Disrupted
2019 Surge of Dawn
2017 Hráčské doupě
2016 Pomáda: Živě (TV film)
2015 Body High
2013 Santorini Blue
2000 Da Hip Hop Witch
1999 Vítězové a poražení

TV seriály

2020 Zelenáč (TV seriál)
Follow-Up Day (S02E13)
Záchranáři L. A. (TV seriál) - herec, a.z.
The Taking of Dispatch 9-1-1 (S03E14) - a.z.
Fools (S03E12)
2019 Crown Lake (TV seriál)
On the Ropes (TV seriál)
Why Women Kill (TV seriál)
Zelenáč (TV seriál)
The Bet (S02E03)
Plain Clothes Day (S01E14)
Heartbreak (S01E12)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Christmas Spirit (S03E10)
Triggers (S03E04)
Kids Today (S03E01)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Merry Ex-Mas (S02E10)
Stuck (S02E04)
Úplně nové já (S01E10)
2014 Mizera (TV seriál)
2013 Dads (TV seriál)
Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
2012 Hodinový manžel (TV seriál)
2010 America's Court with Judge Ross (TV seriál)
2002 Sex ve městě (TV seriál)
Zdvihnout kotvy (S05E01)

Dokumentární

2014 Kódy a spiknutí (TV seriál)
2011 Killer Kids (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 How To Look Good Naked (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky