foto

Asier Newman

  • nar. 28.7.1980 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Walking with the Enemy
2010 Reuniting the Rubins
2009 Zlomový rok 39
2008 Střepy v hlavě
2007 Chaotická Ana
2004 Shem

TV seriály

2004 Gaby & the Girls (TV seriál)
Zbojníci (TV seriál)
2003 Goal (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
Sir Gadabout, the Worst Knight in the Land (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 2005 Glitter Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace