foto

Dayo Ade

  • nar. 1972
    Lagos, Nigérie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Isabelle
2011 Let Go
2010 Odpočítávání
2008 Remembering Phil
2006 Lady XXL
1998 Má země (TV film)
1997 Barva spravedlnosti (TV film)
1995 Jungleground
Rude
1992 School's Out (TV film)

TV seriály

2020 October Faction (TV seriál)
The Comey Rule (TV seriál)
2019 Zelenáč (TV seriál)
Fallout (S02E06)
2017 Zpátky do práce (TV seriál)
2016 Animal Kingdom (TV seriál)
Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
Soukromé očko (TV seriál)
StartUp (TV seriál)
2015 The Book of Negroes (TV seriál)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Zločinná mysl (TV seriál)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Kráska a zvíře (TV seriál)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2007 Pearsonovi (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Krev a písek (S01E11)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
První pondělí (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Jsme na návštěvě u čaroděje (S04E19)
2001 Alias (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1996 Směr jih (TV seriál)
White Men Can't Jump to Conclusions (S02E13)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1987 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Dokumentární

1992 Degrassi Talks (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky