foto

Giovanni Bejarano

  • nar. 30.8.1980 (40 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Troubled Waters
2013 Counterpunch
Mr. Sophistication
2011 Moon (TV film)
2007 Boj s těňju 2: Revanš
2006 Bliss, The
2005 Zombie přichází

TV seriály

2020 Lucifer (TV seriál)
Naše magie (S05E07)
2019 Zelenáč (TV seriál)
Fallout (S02E06)
2017 The Orville (TV seriál)
2016 Animal Kingdom (TV seriál)
Pure Genius (TV seriál)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Ve službách CIA (TV seriál)
The War at Home (E10)
Nouzové přistání (TV seriál)
Duct Soup (S06E17)
2014 Mizera (TV seriál)
Staple Holes (E08)
Poslední loď (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
2013 It's You Not Me (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
2007 Teorie velkého třesku (TV seriál)
iCarly (TV seriál)

Dokumentární

2006 Forenzní detektivové Los Angeles (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Jon Benjamin Has a Van (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky