foto

Philippe Gagnon

  • nar. 16.10.1974 (44 let)
    Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Když rádio mlčí (TV film)
2018 Sleeper (TV film)
Twisted (TV film)
Zlá královna (TV film)
2017 Girls' Night Out (TV film)
Sometimes the Good Kill (TV film)
2016 Amber Alert (TV film)
Run to Me (TV film)
2015 First Response (TV film)
Tajemné vraždy (TV film)
2014 Sestry na život a na smrt (TV film)
2012 Pouto s vrahem (TV film)
Terapie strachu (TV film)
2011 Pronásledovaná (TV film)
2010 Le poil de la bête
2009 Skryté zločiny (TV film)
Z jiného úhlu (TV film)
2008 Dans une galaxie près de chez vous 2
2007 Muž z minulosti (TV film)
2006 Naivní důvěra (TV film)
2005 Život s nepřítelem (TV film)

TV seriály

2006 Chambre no 13, La (TV seriál)
2003 Petits mythes urbains (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

2016 01:54

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace