foto

Frauke Thielecke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Das Märchen von den 12 Monaten (TV film)
Katie Fforde: Wachgeküsst (TV film)
2018 Katie Fforde: Okamžik rozhodnutí (TV film)
Katie Fforde: Rodinná dovolená (TV film)
2017 Katie Fforde: Bellino štěstí (TV film)
2009 Abendlied
2007 Amnesie

TV seriály

2020 In aller Freundschaft (TV seriál)
Unter Vätern (S23E04)
2018 In aller Freundschaft (TV seriál)
Unverblümt (S21E18)
Steh deinen Mann! (S21E17)
Nur Mut! (S21E16)
2017 In aller Freundschaft (TV seriál)
Berg- und Talfahrt (S20E19)
Fallstricke des Lebens (S20E17)
Glaube, Liebe, Hoffnung (S20E16)
2016 In aller Freundschaft (TV seriál)
Nicht mit mir! (S19E24)
Fehler muss man machen (S19E23)
Das Leben ist ein Wagnis (S19E22)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2013 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Die Legende von Waldau (S03E13)
Goldesel (S03E12)
Ausgesetzt (S03E11)
další epizody (4)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Gefährliches Spiel (E46)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Der Stolz der Familie (E41)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky