foto

Tam Dean Burn

  • nar. 1958
    Leith, Edinburgh, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Král psanec
Only You
2016 Moon Dogs
2012 Riot on Redchurch Street
Shell
2011 Perfect Sense
Válečný kůň
2010 One Night in Emergency (TV film)
Taggart: Špatná medicína (TV film)
2007 Wedding Belles (TV film)
2006 Lord Longford (TV film)
2003 Adamovo tajemství
Skagerrak
2002 Doctor Sleep
1999 Julie
Mauvaise passe
Taggart: Za jejich hříchy (TV film)
1998 Acid House
1996 Muž v hlavní roli
Potrhlý profesor (TV film)
1995 3
1988 Tumbledown (TV film)
1983 Místní hrdina

TV seriály

2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (6)
2014 Cizinka (TV seriál)
Pachtovné (S01E05)
2013 Borgiové (TV seriál)
Tvář smrti (S03E01)
2002 Helen West (TV seriál)
River City (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Psychos (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Hamish Macbeth (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Chef! (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky