foto

Anthony Sharp

  • nar. 16.6.1915
    Highgate, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 23.7.1984 (69 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 A Voyage Round My Father (TV film)
1983 Nikdy neříkej nikdy
1979 Schalken the Painter (TV film)
1977 Abortar en Londres
Princ a chuďas
1976 House of Mortal Sin
1975 Barry Lyndon
One of Our Dinosaurs Is Missing
1974 Belamira (TV film)
Mistress Pamela
Percyho možnosti
The Amorous Milkman
1973 Black Snake
Pin to See the Peepshow, A (TV film)
Sir Gawain a Zelený rytíř
1972 I Want What I Want (TV film)
Lady Windermere's Fan (TV film)
1971 Die Screaming, Marianne
Mechanický pomeranč
1970 Doctor in Trouble
No Blade of Grass
1968 Hot Millions
1967 Jokers, The
Nikdy nezapomenu jeho jméno
1966 Doctor in Clover
Martin Soldat
1965 Invasion
1959 Left Right and Centre
1958 The Man Who Wouldn't Talk
1954 You Know What Sailors Are
1953 Meč a růže
1951 When We Are Married (TV film)
1946 Teheran
They Flew Through Sand (TV film)

TV seriály

1984 Vzdálené vrcholky hor (TV seriál)
1983 Affairs of the Heart (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)
Mladí v partě (TV seriál)
Demolice (S01E01)
1981 Roger Doesn't Live Here Anymore (TV seriál)
The Life and Times of David Lloyd George (TV seriál)
1980 Keep It in the Family (TV seriál)
1979 To the Manor Born (TV seriál)
Worzel Gummidge (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
The Flockton Flyer (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1975 The Hanged Man (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 And Mother Makes Five (TV seriál)
David Copperfield (TV seriál)
Rising Damp (TV seriál)
1973 Black and Blue (TV seriál)
Bowler (TV seriál)
Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1971 Keep It in the Family (TV seriál)
Last of the Baskets, The (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
1969 Counterstrike (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Nearest and Dearest (TV seriál)
1966 All Gas and Gaiters (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
Till Death Us Do Part (TV seriál)
1964 Frankie Howerd (TV seriál)
1962 Andromeda Breakthrough, The (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Barnaby Rudge (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1955 Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace