foto

Diana Douglas

  • nar. 22.1.1923
    Devonshire, Bermudy
  • zem. 3.7.2015 (92 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Tak to chodí
1992 Příběh Dennise Littkyho (TV film)
1991 Studené štěstí
1987 Letadla, vlaky, automobily
1983 Soudcova noc
1982 Sister, Sister (TV film)
The Day the Bubble Burst (TV film)
1981 Král Kobra
1978 Night Cries (TV film)
Smrtící kometa (TV film)
1977 Alexander: The Other Side of Dawn (TV film)
Billy: Portrait of a Street Kid (TV film)
Jiný muž, jiná šance
Mary Whiteová (TV film)
Tail Gunner Joe (TV film)
1975 Dead Man on the Run (TV film)
1970 Milování
1955 Indiánský bojovník
1952 Monsoon
Storm Over Tibet
1951 The Whistle at Eaton Falls
1949 House of Strangers
1948 Let's Live Again
The Sign of the Ram
1947 The Late George Apley
1942 Keeper of the Flame

TV seriály

2008 Pohotovost (TV seriál)
Vyleč sám sebe (S15E07)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Ďábelská hudba (S05E04)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
The Stormy Present (S05E10)
1993 Harts of the West (TV seriál)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1984 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
I Am Not Now, nor Have I Ever Been... a Spy (S01E14)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
W.E.B. (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1974 Cowboys, The (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1967 Love Is a Many Splendored Thing (TV seriál)
N.Y.P.D. (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1964 Můj přítel delfín (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1956 West Point (TV seriál)
1955 Science Fiction Theatre (TV seriál)
1954 Medic (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Medallion Theatre (TV seriál)
Three Steps to Heaven (TV seriál)
Willys Theatre Presenting Ben Hecht's Tales of the City (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

2009 Kirk Douglas: Before I Forget - a.z.
2005 ... A Father... A Son... Once Upon a Time in Hollywood (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace