foto

Diane Gordon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mama
2009 You Might as Well Live
2008 Pontypool
2004 Starosti starosty
1990 Getting Married in Buffalo Jump (TV film)
1988 Být dobrou matkou
1987 The Big Town
1985 Domnělé sebevraždy (TV film)
Turning to Stone (TV film)

TV seriály

2013 Satisfaction (TV seriál)
2010 Happy Town (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1988 Cesta za duhou (TV seriál)
1985 Check It Out (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Howie Do It (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky