foto

Marc Tomasi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 L'Échange des princesses

TV seriály

2017 Paf le Chien (TV seriál)
2014 Calimero (TV seriál)
2013 Dude, That's My Ghost! (TV seriál)
2010 Zelená rota (TV seriál)
Galactik Football (TV seriál)
Les Étoiles d'Akilian sont éternelles (S03E26)
Sur tous les fronts (S03E25)
La Seconde Chance (S03E24)
další epizody (26)
2007 Galactik Football (TV seriál)
La Revanche de Bleylock (S02E26)
En déroute (S02E25)
Calmer le jeu (S02E24)
další epizody (26)
2006 Galactik Football (TV seriál)
La Coupe (S01E26)
Le Traître (S01E25)
Le Duel (S01E24)
další epizody (26)

Dokumentární

2016 Rivalové za stříbrným plátnem (TV film)
2014 Lundi en histoires (TV seriál)
2012 Ukraine: From Democracy to Chaos
2008 Velká válka: 1914-1918 (TV film)
2007 Système Poutine, Le (TV film)
2006 Infrarouge (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky