foto

Dorit Hurst

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 Paging Dr. Freed (TV film) - set dekoratér
2013 Chez Upshaw - set dekoratér
Decoding Annie Parker - set dekoratér
Pět příběhů šílenství (TV film) - set dekoratér
2012 El Jefe (TV film) - set dekoratér
2011 Krvavý stát - set dekoratér
Politics of Love - set dekoratér
2009 Cvokař - set dekoratér
2007 V křesle režiséra - set dekoratér
Zkouška z dospělosti - set dekoratér
Úlovek - set dekoratér
2006 Room 6 - set dekoratér
The Darkroom - set dekoratér
2005 House of the Dead 2 (TV film) - set dekoratér
2003 Třináctka - set dekoratér
1995 Můj kamarád duch - set dekoratér
1994 Milión k jedné - set dekoratér
1993 Huck and the King of Hearts - set dekoratér

TV seriály

2020 Single Parents (TV seriál) - set dekoratér
A Night of Delicate Frenching (S02E21) - set dekoratér
Look, This Is Obviously a Sexy Situation (S02E20) - set dekoratér
A Night in Camarillo (S02E19) - set dekoratér
další epizody (11)
2019 Single Parents (TV seriál) - set dekoratér
Good Holidays to You (S02E10) - set dekoratér
A Place Where Men Can Be Men (S02E09) - set dekoratér
Every Thursday Should Be Like This (S02E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2018 Život beze slov (TV seriál) - set dekoratér
N-O--NOMINEE (S02E18) - set dekoratér
ONE A-N– ANGRY M– MAYA (S02E17) - set dekoratér
A-C-- ACTION! (S02E16) - set dekoratér
další epizody (8)
2017 Teta Mick (TV seriál) - set dekoratér
The Intruder (S01E17) - set dekoratér
The Implant (S01E16) - set dekoratér
The Sleepover (S01E15) - set dekoratér
další epizody (17)
Sweet/Vicious (TV seriál) - set dekoratér
Pure Heroine (E10) - set dekoratér
An Innocent Man (E09) - set dekoratér
Back to Black (E08) - set dekoratér
další epizody (5)
Život beze slov (TV seriál) - set dekoratér
S-I-- SILENT N-I-- NIGHT (S02E10) - set dekoratér
2016 Dice (TV seriál) - set dekoratér
Six Grand (S01E06) - set dekoratér
Sal Maldonado (S01E05) - set dekoratér
Alimony (S01E04) - set dekoratér
další epizody (6)
Sweet/Vicious (TV seriál) - set dekoratér
All Eyez on Me (E05) - set dekoratér
Tragic Kingdom (E04) - set dekoratér
Sucker (E03) - set dekoratér
další epizody (5)
Survivor's Remorse (TV seriál) - set dekoratér
Father's Day (S03E10) - set dekoratér
The Guests (S03E07) - set dekoratér
No Child Left Behind (S03E06) - set dekoratér
další epizody (7)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál) - set dekoratér
Gingerbread Man (E09) - set dekoratér
Old Wounds (E08) - set dekoratér
Mama's Boy (E07) - set dekoratér
další epizody (6)
Zpátky do školy (TV seriál) - set dekoratér
Emocionální důsledky televizního vysílání (S06E13) - set dekoratér
Svatební videotvorba (S06E12) - set dekoratér
Moderní špionáž (S06E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2014 Zpátky do školy (TV seriál) - set dekoratér
Zachraňte Greendale (S05E12) - set dekoratér
2013 Mob City (TV seriál) - set dekoratér
Stay Down (E06) - set dekoratér
Oxpecker (E05) - set dekoratér
His Banana Majesty (E04) - set dekoratér
další epizody (6)
2011 Zpátky do školy (TV seriál) - set dekoratér
Pro pár kuliček navíc (S02E24) - set dekoratér
Hrst kuliček na paintball (S02E23) - set dekoratér
2006 The Singles Table (TV seriál) - set dekoratér

Herecká filmografie

Filmy

2006 The Darkroom

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky