foto

George Neuman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2007 Pach krve 2: Cesta nikam - set dekoratér
2006 Absolutní nula (TV film) - set dekoratér
Peklo z hlubin Země (TV film) - set dekoratér
2005 Blízko nepříteli (TV film) - set dekoratér
Bob the Butler - set dekoratér
Mlčení (TV film) - set dekoratér
Murder Unveiled (TV film) - set dekoratér
2004 Smrtící lekce (TV film) - set dekoratér
Vražedná posedlost (TV film) - set dekoratér
Zolar (TV film) - set dekoratér
2000 Tajný agent - set dekoratér

TV seriály

2019 Lovci duchů (TV seriál) - set dekoratér
Back and to the Future (S15E01) - set dekoratér
Moriah (S14E20) - set dekoratér
Absence (S14E18) - set dekoratér
2018 Lovci duchů (TV seriál) - set dekoratér
Byzantium (S14E08) - set dekoratér
Unhuman Nature (S14E07) - set dekoratér
Optimism (S14E06) - set dekoratér
další epizody (17)
2017 Lovci duchů (TV seriál) - set dekoratér
The Bad Place (S13E09) - set dekoratér
The Scorpion and the Frog (S13E08) - set dekoratér
War of the Worlds (S13E07) - set dekoratér
další epizody (24)
2016 Lovci duchů (TV seriál) - set dekoratér
LOTUS (S12E08) - set dekoratér
Rock Never Dies (S12E07) - set dekoratér
Celebrating the Life of Asa Fox (S12E06) - set dekoratér
další epizody (19)
2015 Lovci duchů (TV seriál) - set dekoratér
O Brother, Where Art Thou? (S11E09) - set dekoratér
Plush (S11E07) - set dekoratér
Our Little World (S11E06) - set dekoratér
další epizody (16)
2014 Lovci duchů (TV seriál) - set dekoratér
The Things We Left Behind (S10E09) - set dekoratér
Hibbing 911 (S10E08) - set dekoratér
Girls, Girls, Girls (S10E07) - set dekoratér
další epizody (13)
2013 Lovci duchů (TV seriál) - set dekoratér
Holy Terror (S09E09) - set dekoratér
Rock and a Hard Place (S09E08) - set dekoratér
Bad Boys (S09E07) - set dekoratér
další epizody (20)
2012 Lovci duchů (TV seriál) - set dekoratér
Southern Comfort (S08E06) - set dekoratér
Blood Brother (S08E05) - set dekoratér
Bitten (S08E04) - set dekoratér
další epizody (17)
2011 Lovci duchů (TV seriál) - set dekoratér
Death's Door (S07E10) - set dekoratér
How to Win Friends and Influence Monsters (S07E09) - set dekoratér
Season Seven, Time for a Wedding! (S07E08) - set dekoratér
další epizody (21)
2010 Lovci duchů (TV seriál) - set dekoratér
Schůzka se smrtí (S06E11) - set dekoratér
Spoutaný žár (S06E10) - set dekoratér
Ať zatleská, kdo tomu věří (S06E09) - set dekoratér
další epizody (23)
2009 Lovci duchů (TV seriál) - set dekoratér
Není naděje (S05E10) - set dekoratér
Praví lovci duchů (S05E09) - set dekoratér
Báječný televizní svět (S05E08) - set dekoratér
další epizody (21)
2008 Lovci duchů (TV seriál) - set dekoratér
Nebe proti peklu (S04E10) - set dekoratér
Tajemství loňského léta (S04E09) - set dekoratér
Studna přání (S04E08) - set dekoratér
další epizody (17)
2007 Lovci duchů (TV seriál) - set dekoratér
Velmi nadpřirozené Vánoce (S03E08) - set dekoratér
Krev za krev (S03E07) - set dekoratér
Loď duchů (S03E06) - set dekoratér
další epizody (21)
2006 Lovci duchů (TV seriál) - set dekoratér
Smrtící nákaza (S02E09) - set dekoratér
Křižovatka blues (S02E08) - set dekoratér
Obvyklí podezřelí (S02E07) - set dekoratér
další epizody (21)
2005 Lovci duchů (TV seriál) - set dekoratér
Rooseveltova léčebna (S01E10) - set dekoratér
Znovu doma (S01E09) - set dekoratér
Kletba (S01E08) - set dekoratér
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky