foto

Sara Andrews

  • nar. Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2014 Malí uličníci: Záchranná mise - set dekoratér
2006 Bezva vejška - set dekoratér
2004 Jeho fotr, to je lotr! - set dekoratér
2002 Americký Casanova - set dekoratér
Austin Powers - Goldmember - set dekoratér
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel - set dekoratér
1997 Kosmetička a zvíře - set dekoratér
1996 Světlo mého srdce - set dekoratér
1995 Nebezpečná známost (TV film) - set dekoratér
Obvyklí podezřelí - set dekoratér
Velká Samota (TV film) - set dekoratér
Čtyři pokoje - set dekoratér
1994 Moje letní story - set dekoratér
1993 Cooperstown (TV film) - set dekoratér
Hexina - set dekoratér
The American Clock (TV film) - set dekoratér
1992 Vodní motor (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2014 Vlčí mládě (TV seriál) - set dekoratér
Klam a zmatek (S04E12) - set dekoratér
Slib mrtvým (S04E11) - set dekoratér
Zrůdy (S04E10) - set dekoratér
další epizody (24)
2013 Vlčí mládě (TV seriál) - set dekoratér
Zatmění Měsíce (S03E12) - set dekoratér
Úmluva alf (S03E11) - set dekoratér
Přehlížený (S03E10) - set dekoratér
další epizody (12)
2009 JONAS (TV seriál) - set dekoratér
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál) - set dekoratér
Jsme jedné krve (S09E04) - set dekoratér
Umění napodobuje život (S09E03) - set dekoratér
Pro pocit štěstí (S09E02) - set dekoratér
další epizody (11)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál) - set dekoratér
Kdo se psy spává (S08E10) - set dekoratér
Švábi (S08E09) - set dekoratér
Dám se zabít (S08E08) - set dekoratér
další epizody (24)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál) - set dekoratér
Lokomotivy (S07E10) - set dekoratér
Živoucí legenda (S07E09) - set dekoratér
Shoda okolností (S07E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2003 Carnivale (TV seriál) - set dekoratér
A toho dne... (S01E12) - set dekoratér
Den smrti (S01E11) - set dekoratér
Stržen hněvem (S01E10) - set dekoratér
další epizody (11)
Miss Match (TV seriál) - set dekoratér
2000 Opposite Sex (TV seriál) - set dekoratér
1997 C-16: FBI (TV seriál) - set dekoratér
1996 Arli$$ (TV seriál) - set dekoratér
1989 Adam 12 (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky