foto

Gia Grosso

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Gotti - set dekoratér
Step Sisters - set dekoratér
2017 A Change of Heart - set dekoratér
Novitiate - set dekoratér
2015 Dolly Parton's Coat of Many Colors (TV film) - set dekoratér
2013 Futurologický kongres - set dekoratér
2012 Little Red Wagon - set dekoratér
2010 Burning Palms - set dekoratér
Naše rodinná svatba - set dekoratér
2006 Gamekillers (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2020 Živí mrtví (TV seriál) - set dekoratér
A Certain Doom (S10E16) - set dekoratér
The Tower (S10E15) - set dekoratér
Look at the Flowers (S10E14) - set dekoratér
další epizody (8)
2019 Živí mrtví (TV seriál) - set dekoratér
The World Before (S10E08) - set dekoratér
Open Your Eyes (S10E07) - set dekoratér
Bonds (S10E06) - set dekoratér
další epizody (15)
2018 Živí mrtví (TV seriál) - set dekoratér
Evolution (S09E08) - set dekoratér
Stradivarius (S09E07) - set dekoratér
Who Are You Now? (S09E06) - set dekoratér
další epizody (16)
2017 Underground (TV seriál) - set dekoratér
Minty (S02E06) - set dekoratér
Živí mrtví (TV seriál) - set dekoratér
Jak to musí být (S08E08) - set dekoratér
Čas pro potom (S08E07) - set dekoratér
Král, Vdova a Rick (S08E06) - set dekoratér
další epizody (8)
2011 Aim High (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky