foto

Cindy Coburn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Cagney and Lacey (TV film) - set dekoratér
2017 Milovník po přechodu - set dekoratér
2016 Get a Job - set dekoratér
2014 Veronica Marsová - set dekoratér
2013 Don Jon - set dekoratér
2012 Kolumbovo náměstí - set dekoratér
2011 Dorfmanová - set dekoratér
Kamarád taky rád - set dekoratér
2010 Level 26: Dark Prophecy - set dekoratér
2002 Ženy proti mužům (TV film) - set dekoratér
2001 Ball & Chain (TV film) - set dekoratér
1998 Rhapsody in Bloom - set dekoratér
Winchell (TV film) - set dekoratér
1997 Automatic Avenue (TV film) - set dekoratér
Pilní zloději - set dekoratér
Rána jistoty - set dekoratér
1996 Apollo 11 (TV film) - set dekoratér
Chřestýši (TV film) - set dekoratér
Desert Breeze (TV film) - set dekoratér
Největší lež (TV film) - set dekoratér
1994 Proti zdi (TV film) - set dekoratér
Ztracený syn (TV film) - set dekoratér
Ztracený syn 2 (TV film) - set dekoratér
Ztracený syn 3 (TV film) - set dekoratér
Ztracený syn 4 (TV film) - set dekoratér
1993 Jeden a půl policajta - set dekoratér
1990 The Forgotten One - set dekoratér
1985 Knock! Knock! - set dekoratér

TV seriály

2020 Tohle jsme my (TV seriál) - set dekoratér
Strangers: Part Two (S04E18) - set dekoratér
After the Fire (S04E17) - set dekoratér
New York, New York, New York (S04E16) - set dekoratér
další epizody (9)
2019 Tohle jsme my (TV seriál) - set dekoratér
So Long, Marianne (S04E09) - set dekoratér
Sorry (S04E08) - set dekoratér
The Dinner and the Date (S04E07) - set dekoratér
další epizody (18)
2018 Tohle jsme my (TV seriál) - set dekoratér
Začátek je konec je začátek (S03E09) - set dekoratér
Šest díkůvzdání (S03E08) - set dekoratér
Někdy (S03E07) - set dekoratér
další epizody (17)
2017 Tohle jsme my (TV seriál) - set dekoratér
Trojka (S02E10) - set dekoratér
Dvojka (S02E09) - set dekoratér
Jednička (S02E08) - set dekoratér
další epizody (10)
Volejte Saulovi (TV seriál) - set dekoratér
Lucerna (S03E10) - set dekoratér
Pád (S03E09) - set dekoratér
Uklouznutí (S03E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál) - set dekoratér
Novej parťák (S01E01) - set dekoratér
Děda se závazky (TV seriál) - set dekoratér
The Cure (E22) - set dekoratér
The Memorial (E21) - set dekoratér
Jimmy's 50th, Again (E20) - set dekoratér
další epizody (13)
2015 Děda se závazky (TV seriál) - set dekoratér
Jimmy & Son (E09) - set dekoratér
Gerald's Two Dads (E08) - set dekoratér
Sexy Guardian Angel (E07) - set dekoratér
další epizody (9)
2014 Legenda (TV seriál) - set dekoratér
Pravá identita (S01E10) - set dekoratér
Střípky pravdy (S01E09) - set dekoratér
Obrazoborec (S01E08) - set dekoratér
další epizody (9)
Mizera (TV seriál) - set dekoratér
Mammophile (E13) - set dekoratér
Man's Best Friend (E12) - set dekoratér
Remembrance of Taxis Past (E11) - set dekoratér
další epizody (13)
Ve službách CIA (TV seriál) - set dekoratér
2013 Kriminálka New York (TV seriál) - set dekoratér
Today Is Life (S09E17) - set dekoratér
Blood Actually (S09E16) - set dekoratér
Seth and Apep (S09E15) - set dekoratér
další epizody (7)
2012 Kriminálka New York (TV seriál) - set dekoratér
The Real McCoy (S09E10) - set dekoratér
Blood Out (S09E09) - set dekoratér
Late Admissions (S09E08) - set dekoratér
další epizody (9)
2011 Kriminálka New York (TV seriál) - set dekoratér
Near Death (S08E18) - set dekoratér
Unwrapped (S08E17) - set dekoratér
Sláinte (S08E16) - set dekoratér
další epizody (27)
2010 Kriminálka New York (TV seriál) - set dekoratér
Na dovolenou (S06E23) - set dekoratér
Úhel pohledu (S06E22) - set dekoratér
Neobvyklí podezřelí (S06E21) - set dekoratér
další epizody (12)
2009 90210: Nová generace (TV seriál) - set dekoratér
Večírek skončil (S01E22) - set dekoratér
Kriminálka New York (TV seriál) - set dekoratér
Druhá šance (S06E11) - set dekoratér
Dům smrti (S06E10) - set dekoratér
Zázemí (S06E09) - set dekoratér
další epizody (23)
2008 Kriminálka New York (TV seriál) - set dekoratér
Zakázané ovoce (S05E11) - set dekoratér
Trojúhelník (S05E10) - set dekoratér
Schránka (S05E09) - set dekoratér
další epizody (19)
2007 Kriminálka New York (TV seriál) - set dekoratér
Dětská hra (S04E11) - set dekoratér
Něco o hrdinech... (S04E10) - set dekoratér
Jedna svatba a jeden pohřeb (S04E09) - set dekoratér
další epizody (23)
2006 Kriminálka New York (TV seriál) - set dekoratér
Tichá noc (S03E12) - set dekoratér
Falešný vrah (S03E11) - set dekoratér
Sladkých šestnáct (S03E10) - set dekoratér
další epizody (25)
2005 Kriminálka New York (TV seriál) - set dekoratér
V pasti (S02E11) - set dekoratér
Kamelot (S02E10) - set dekoratér
Město hraček (S02E09) - set dekoratér
další epizody (24)
2004 Century City (TV seriál) - set dekoratér
Kriminálka New York (TV seriál) - set dekoratér
Dobrou noc, mami (S01E10) - set dekoratér
Důstojník v modrém (S01E09) - set dekoratér
Tři generace stačí (S01E08) - set dekoratér
další epizody (8)
2003 Line of Fire (TV seriál) - set dekoratér
Kriminálka Miami (TV seriál) - set dekoratér
Uprchlí vězni (S01E24) - set dekoratér
Cena útěchy (S01E23) - set dekoratér
Mezi plameny (S01E22) - set dekoratér
další epizody (13)
2000 FreakyLinks (TV seriál) - set dekoratér
Křižovatky medicíny (TV seriál) - set dekoratér
Takový je život (TV seriál) - set dekoratér
1999 Případ pro Sam (TV seriál) - set dekoratér
Nebezpečná láska (S03E21) - set dekoratér
Las Brisas (S03E20) - set dekoratér
Projekt Kolibřík (S03E19) - set dekoratér
další epizody (13)
1998 Případ pro Sam (TV seriál) - set dekoratér
Domov za vraždu (S03E08) - set dekoratér
Helena je úžasná (S03E07) - set dekoratér
Chůva k pohledání (TV seriál) - set dekoratér
The Dinner Party (S05E16) - set dekoratér
The Engagement (S05E15) - set dekoratér
Not Without My Nanny (S05E14) - set dekoratér
další epizody (6)
1997 Chůva k pohledání (TV seriál) - set dekoratér
From Flushing with Love (S05E10) - set dekoratér
Educating Fran (S05E09) - set dekoratér
Fair Weather Fran (S05E08) - set dekoratér
další epizody (6)
1995 Strážce moře (TV seriál) - set dekoratér
Blindsided (S02E21) - set dekoratér
Splashdown (S02E20) - set dekoratér
The Siamese Dream (S02E19) - set dekoratér
další epizody (11)
1994 Strážce moře (TV seriál) - set dekoratér
Dead End (S02E10) - set dekoratér
Special Delivery (S02E09) - set dekoratér
When We Dead Awaken (S02E08) - set dekoratér
další epizody (10)
1993 Key West (TV seriál) - set dekoratér

Herecká filmografie

Filmy

1988 Stín smrti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky