foto

Ron Franco

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 A.X.L. - set dekoratér
2015 CSI: Immortality (TV film) - set dekoratér
2010 All Signs of Death (TV film) - set dekoratér
2007 Two Families (TV film) - set dekoratér
2005 V jednom kole - set dekoratér
1995 Virus (TV film) - set dekoratér
Vražedné sny (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2019 Grand Hotel (TV seriál) - set dekoratér
Long Night's Journey Into Day (E08) - set dekoratér
Where the Sun Don't Shine (E07) - set dekoratér
The Big Sickout (E04) - set dekoratér
další epizody (4)
Láska je láska: Generace Q (TV seriál) - set dekoratér
Less is More (S01E02) - set dekoratér
Let's Do It Again (S01E01) - set dekoratér
2016 Colony (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
Goliath (TV seriál) - set dekoratér
Game On (S01E03) - set dekoratér
Pride and Prejudice (S01E02) - set dekoratér
Of Mice and Men (S01E01) - set dekoratér
Profesionální lháři (TV seriál) - set dekoratér
Není to snadné (S05E10) - set dekoratér
2014 True Blood: Pravá krev (TV seriál) - set dekoratér
Děkuji (S07E10) - set dekoratér
Zemřít pro lásku (S07E09) - set dekoratér
O krok blíž (S07E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál) - set dekoratér
Radioaktivita (S06E10) - set dekoratér
Na životě záleží (S06E09) - set dekoratér
Všichni mají na kahánku (S06E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál) - set dekoratér
Zachraň se (S05E12) - set dekoratér
Soumrak (S05E11) - set dekoratér
Vše je pryč (S05E10) - set dekoratér
další epizody (12)
2011 Láska bolí (TV seriál) - set dekoratér
Firsts (E01) - set dekoratér
True Blood: Pravá krev (TV seriál) - set dekoratér
Až zemřu já... (S04E12) - set dekoratér
Duše v ohni (S04E11) - set dekoratér
Ať shoří celý dům (S04E10) - set dekoratér
další epizody (12)
2010 True Blood: Pravá krev (TV seriál) - set dekoratér
Zlo pokračuje (S03E12) - set dekoratér
Čerstvá krev (S03E11) - set dekoratér
Hrdinové (TV seriál) - set dekoratér
Konec epochy (S04E19) - set dekoratér
Zeď (S04E18) - set dekoratér
Umění klamu (S04E17) - set dekoratér
další epizody (7)
2009 Hrdinové (TV seriál) - set dekoratér
Pátá úroveň (S04E12) - set dekoratér
Díkůvzdání (S04E11) - set dekoratér
Strážce svého bratra (S04E10) - set dekoratér
další epizody (23)
2008 Hrdinové (TV seriál) - set dekoratér
Dualita (S03E13) - set dekoratér
Náš otec (S03E12) - set dekoratér
Zatmění 2/2 (S03E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2007 Californication (TV seriál) - set dekoratér
Californication (S01E01) - set dekoratér
Hrdinové (TV seriál) - set dekoratér
Bezmocnost (S02E11) - set dekoratér
Pravda a následky (S02E10) - set dekoratér
Příběhy s poučením (S02E09) - set dekoratér
další epizody (11)
Odložené případy (TV seriál) - set dekoratér
Postav se a zakřič (S04E20) - set dekoratér
2006 Help Me Help You (TV seriál) - set dekoratér
2001 Akta X (TV seriál) - set dekoratér
Sám (S08E19) - set dekoratér
1996 Modrý Pacifik (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky