foto

Sandy Struth

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 The Last Word - set dekoratér
2012 The Asset (TV film) - set dekoratér
2010 Edgar Floats (TV film) - set dekoratér
2009 Jarní prázdniny - set dekoratér
2008 Madness of Jane, The (TV film) - set dekoratér
2007 Nurses (TV film) - set dekoratér
2006 Payback: Straight Up - set dekoratér
2003 L.A. Okrsek 187 (TV film) - set dekoratér
1999 ATF (TV film) - set dekoratér
Odplata - set dekoratér
1997 Hříšné noci - set dekoratér
1996 Rukojmí (TV film) - set dekoratér
The Best of Tracey Takes On... (TV film) - set dekoratér
1995 Play Time - set dekoratér
Tajemný anděl paní Frankweilerové (TV film) - set dekoratér
Zooman (TV film) - set dekoratér
1994 Do háje, no a co - set dekoratér

TV seriály

2020 Tým SEAL (TV seriál) - set dekoratér
No Choice in Duty (S03E19) - set dekoratér
In the Blind (S03E18) - set dekoratér
Edge of Nowhere (S03E17) - set dekoratér
další epizody (9)
2019 Tým SEAL (TV seriál) - set dekoratér
Unbecoming an Officer (S03E10) - set dekoratér
Kill or Cure (S03E09) - set dekoratér
Danger Crossing (S03E08) - set dekoratér
další epizody (22)
2018 Tým SEAL (TV seriál) - set dekoratér
Prisoner's Dilemma (S02E10) - set dekoratér
Santa Muerte (S02E09) - set dekoratér
Parallax (S02E08) - set dekoratér
další epizody (23)
2017 Tým SEAL (TV seriál) - set dekoratér
Rolling Dark (S01E09) - set dekoratér
The Exchange (S01E08) - set dekoratér
Borderlines (S01E07) - set dekoratér
další epizody (8)
Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál) - set dekoratér
The Ripper of Riga (S02E13) - set dekoratér
Abominable (S02E12) - set dekoratér
Obey (S02E11) - set dekoratér
další epizody (13)
Transparent (TV seriál) - set dekoratér
House Call (S04E10) - set dekoratér
They is on the Way (S04E09) - set dekoratér
Desert Eagle (S04E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2016 Angel from Hell (TV seriál) - set dekoratér
Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál) - set dekoratér
Paper Orphans (S01E13) - set dekoratér
El Toro Bravo (S01E12) - set dekoratér
The Ballad of Nick and Nat (S01E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2015 Stalker (TV seriál) - set dekoratér
Love Kills (E20) - set dekoratér
Love Hurts (E19) - set dekoratér
The Woods (E18) - set dekoratér
další epizody (9)
2014 Gang Related (TV seriál) - set dekoratér
Malandros (E13) - set dekoratér
Almadena (E12) - set dekoratér
La Luz Verde (E11) - set dekoratér
další epizody (11)
Stalker (TV seriál) - set dekoratér
Tell All (E11) - set dekoratér
A Cry for Help (E10) - set dekoratér
Crazy for You (E09) - set dekoratér
další epizody (10)
Newsroom (TV seriál) - set dekoratér
To byl tedy den (S03E06) - set dekoratér
Oh Shenandoah (S03E05) - set dekoratér
Pohrdání soudem (S03E04) - set dekoratér
další epizody (6)
2013 Mistresses (TV seriál) - set dekoratér
Guess Who's Coming to Dinner (S01E09) - set dekoratér
Ultimatum (S01E08) - set dekoratér
All In (S01E07) - set dekoratér
další epizody (8)
Newsroom (TV seriál) - set dekoratér
Volby 2 (S02E09) - set dekoratér
Volby 1 (S02E08) - set dekoratér
Třetí opoziční tým (S02E07) - set dekoratér
další epizody (9)
2012 Newsroom (TV seriál) - set dekoratér
Prostě jsme se rozhodli (S01E01) - set dekoratér
Procitnutí (TV seriál) - set dekoratér
Turtles All the Way Down (E13) - set dekoratér
Two Birds (E12) - set dekoratér
Say Hello to My Little Friend (E11) - set dekoratér
další epizody (11)
2011 Událost (TV seriál) - set dekoratér
Arrival (E22) - set dekoratér
The Beginning of the End (E21) - set dekoratér
One Will Live, One Will Die (E20) - set dekoratér
další epizody (12)
2010 Událost (TV seriál) - set dekoratér
Everything Will Change (E10) - set dekoratér
Your World to Take (E09) - set dekoratér
For the Good of Our Country (E08) - set dekoratér
další epizody (9)
2009 Na doživotí (TV seriál) - set dekoratér
Jedna a jedna (S02E21) - set dekoratér
Dvě různé zbraně (S02E20) - set dekoratér
Pět litrů krve (S02E19) - set dekoratér
další epizody (12)
2008 Dr. Horrible's Sing-Along Blog (TV seriál) - set dekoratér
Zákon gangu (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
Na doživotí (TV seriál) - set dekoratér
Policejní zajíček (S02E09) - set dekoratér
Černý pátek (S02E08) - set dekoratér
Jackpot (S02E07) - set dekoratér
další epizody (9)
2007 Na doživotí (TV seriál) - set dekoratér
Zasypej jámu (S01E11) - set dekoratér
Vykopej jámu (S01E10) - set dekoratér
Vážné problémy s ovládáním (S01E09) - set dekoratér
další epizody (10)
Odložené případy (TV seriál) - set dekoratér
Zatnout pěsti! (S04E12) - set dekoratér
2006 Pepper Dennis (TV seriál) - set dekoratér
2005 Head Cases (TV seriál) - set dekoratér
Vražedná čísla (TV seriál) - set dekoratér
Lovci lidí (S01E13) - set dekoratér
Hluková stopa (S01E12) - set dekoratér
Oběť (S01E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2004 Angel (TV seriál) - set dekoratér
Do posledního muže (S05E22) - set dekoratér
Hra mocných (S05E21) - set dekoratér
Kráska a zvíře (S05E20) - set dekoratér
další epizody (14)
2003 Angel (TV seriál) - set dekoratér
Osud (S05E08) - set dekoratér
Otcové a synové (S05E07) - set dekoratér
Varovný příběh Numero Cinco (S05E06) - set dekoratér
další epizody (23)
2002 Angel (TV seriál) - set dekoratér
Apokalypsa (S04E07) - set dekoratér
Roztočte láhev (S04E06) - set dekoratér
Dokonalá souměrnost (S04E05) - set dekoratér
další epizody (19)
2001 Angel (TV seriál) - set dekoratér
Táta (S03E10) - set dekoratér
Ukolébavka (S03E09) - set dekoratér
Zrychlení (S03E08) - set dekoratér
další epizody (21)
2000 Angel (TV seriál) - set dekoratér
Shledání (S02E10) - set dekoratér
Zkouška (S02E09) - set dekoratér
Rahmonův rubáš (S02E08) - set dekoratér
další epizody (22)
1999 Angel (TV seriál) - set dekoratér
Dary na rozloučenou (S01E10) - set dekoratér
Hrdina (S01E09) - set dekoratér
Nikdy na tebe nezapomenu (S01E08) - set dekoratér
další epizody (10)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky