foto

Dan Riba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Turok: Son of Stone
1999 Batman Beyond: The Movie (TV film)
1996 Superman: The Last Son of Krypton (TV film)

TV seriály

2017 Dinotrux Supercharged (TV seriál)
2010 Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
2008 Ben 10: Alien Force (TV seriál)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
2003 Xiaolin Showdown (TV seriál)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
The Zeta Project (TV seriál)
2000 Static Shock (TV seriál)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
1997 Batman (TV seriál)
1996 Superman (TV seriál)
1995 Freakazoid! (TV seriál)
1994 Batman (TV seriál)
Lock-Up (S03E09)
Batgirl Returns (S03E08)
Time Out of Joint (S03E05)
další epizody (6)
1993 Batman (TV seriál)
Fire from Olympus (S01E60)
See No Evil (S01E56)
Blind as a Bat (S01E54)
další epizody (4)
1989 Super Mario Bros. Super Show!, The (TV seriál)
1987 ALF: The Animated Series (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace