foto

Mary Ann Biddle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2004 NYPD 2069 (TV film) - set dekoratér
1987 Choď jako člověk - set dekoratér
1985 Dostanu tě! - set dekoratér
1983 Another Woman's Child (TV film) - set dekoratér
M.A.D.D.: Mothers Against Drunk Drivers (TV film) - set dekoratér
1981 Duchařský příběh - set dekoratér
1980 Brave New World (TV film) - set dekoratér
Kdysi dávno - set dekoratér
1979 Concorde - Letiště 1979 - set dekoratér
1978 Almost Summer - set dekoratér
Velká finta - set dekoratér
1976 Six Characters in Search of an Author (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2012 Skandál (TV seriál) - set dekoratér
Grant: For the People (S01E07) - set dekoratér
The Trail (S01E06) - set dekoratér
Crash and Burn (S01E05) - set dekoratér
další epizody (6)
Manžel k pohledání (TV seriál) - set dekoratér
Two Guys, a Girl and a Pizza Place: Part 1 (S02E12) - set dekoratér
Cesar's Wife (S02E11) - set dekoratér
Fran-alyze This (S02E10) - set dekoratér
další epizody (9)
2011 Off the Map (TV seriál) - set dekoratér
There's a Lot to Miss About the Jungle (E13) - set dekoratér
Hold on Tight (E12) - set dekoratér
Everything's as It Should Be (E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2010 90210: Nová generace (TV seriál) - set dekoratér
Doznání (S02E22) - set dekoratér
Odložené případy (TV seriál) - set dekoratér
Rána (S07E22) - set dekoratér
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál) - set dekoratér
Last Call (S05E13) - set dekoratér
Made in China (S05E12) - set dekoratér
Juiced (S05E11) - set dekoratér
další epizody (23)
2007 Kauzy z Bostonu (TV seriál) - set dekoratér
Zelené Vánoce (S04E10) - set dekoratér
Bostonské trhání testů (S04E09) - set dekoratér
Shoda náhod (S04E08) - set dekoratér
další epizody (23)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál) - set dekoratér
Šílenci (S03E10) - set dekoratér
Lincoln (S03E08) - set dekoratér
Koleda koleda (S03E07) - set dekoratér
další epizody (24)
2005 Slepá justice (TV seriál) - set dekoratér
Kauzy z Bostonu (TV seriál) - set dekoratér
Právní deficity (S02E10) - set dekoratér
Zmizel (S02E09) - set dekoratér
Tlustej zadek (S02E08) - set dekoratér
další epizody (6)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál) - set dekoratér
Hříchy mládí (S01E18) - set dekoratér
Milionová výhra (S01E17) - set dekoratér
New Orleans (S01E16) - set dekoratér
další epizody (8)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál) - set dekoratér
Pokerová tvář (S01E10) - set dekoratér
Rok Tygra (S01E09) - set dekoratér
Štěstí je žena (S01E08) - set dekoratér
další epizody (6)
2002 Girls Club (TV seriál) - set dekoratér
2001 Philly (TV seriál) - set dekoratér
Policie New York (TV seriál) - set dekoratér
Vražedná série (S08E14) - set dekoratér
Fancyho povýšení (S08E13) - set dekoratér
O palec kratší (S08E12) - set dekoratér
další epizody (14)
2000 Policie New York (TV seriál) - set dekoratér
Poslední zatčení (S07E22) - set dekoratér
Pálky pro Larryho (S07E21) - set dekoratér
Moje stará láska (S07E20) - set dekoratér
další epizody (22)
1997 Brooklyn South (TV seriál) - set dekoratér
Murder One (TV seriál) - set dekoratér
Episode 18 (S02E18) - set dekoratér
Episode 17 (S02E17) - set dekoratér
Episode 16 (S02E16) - set dekoratér
další epizody (10)
1996 Murder One (TV seriál) - set dekoratér
Episode 8 (S02E08) - set dekoratér
Episode 7 (S02E07) - set dekoratér
Episode 6 (S02E06) - set dekoratér
další epizody (22)
1995 Murder One (TV seriál) - set dekoratér
Episode 9 (S01E09) - set dekoratér
Episode 8 (S01E08) - set dekoratér
Episode 7 (S01E07) - set dekoratér
další epizody (9)
Policie New York (TV seriál) - set dekoratér
Dirty Socks (S02E17) - set dekoratér
UnAmerican Graffiti (S02E16) - set dekoratér
Bombs Away (S02E15) - set dekoratér
další epizody (9)
1994 Policie New York (TV seriál) - set dekoratér
You Bet Your Life (S02E08) - set dekoratér
Double Abandando (S02E07) - set dekoratér
The Final Adjustment (S02E06) - set dekoratér
další epizody (19)
1993 Policie New York (TV seriál) - set dekoratér
From Hare to Eternity (S01E11) - set dekoratér
Oscar, Meyer, Weiner (S01E10) - set dekoratér
Ice Follies (S01E09) - set dekoratér
další epizody (11)
1991 Civil Wars (TV seriál) - set dekoratér
1990 Equal Justice (TV seriál) - set dekoratér
1988 Magnum (TV seriál) - set dekoratér
Rozhodnutí, 2. část (S08E13) - set dekoratér
Rozhodnutí, 1. část (S08E12) - set dekoratér
1987 Magnum (TV seriál) - set dekoratér
Princip psychoanalýzy (S08E02) - set dekoratér
Limbo (S07E22) - set dekoratér
Stát versus Orville Wright (S07E21) - set dekoratér
další epizody (10)
1986 Magnum (TV seriál) - set dekoratér
Vysloužilec (S07E13) - set dekoratér
Květy smrti (S07E12) - set dekoratér
Únos (S07E11) - set dekoratér
další epizody (13)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál) - set dekoratér
1976 Mr. T and Tina (TV seriál) - set dekoratér
Sirota's Court (TV seriál) - set dekoratér
1975 Baretta (TV seriál) - set dekoratér
1971 McMillan & Wife (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky