foto

Limahl

  • nar. 19.12.1958 (60 let)
    Wigan, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

1985 Formel Eins Film, Der
1984 Nekonečný příběh

TV seriály

2009 Jak nežít svůj život (TV seriál)
Donova nová spolubydlící (S02E01)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)

Dokumentární

2009 Vítejte v 80. letech (TV seriál)
2001 I Love 1980's (TV seriál)
1998 Top Ten (TV seriál)

TV pořady

1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1987 Willkommen in München (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Hudební videoklipy

1984 Limahl - NeverEnding Story (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace