foto

Josef Kundera

  • nar. 31.7.1960 (57 let)
    Jeseník, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Romeo a Julie (divadelní záznam)
2011 Projekt 44
2006 Bláto (studentský film)
2004 Čekání na Roberta
1998 Postel

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Úlovek (S02E25)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Všechny moje lásky (TV seriál)
První rande (E11)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Formule (S03E07)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Hypnotizér (S02E11)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

TV pořady

2007 Záhady Toma Wizarda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace