foto

Boris McGiver

  • nar. 23.1.1962 (57 let)
    Cobleskill, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Point Blank
2016 Josephine
2012 Lincoln
2011 Green, The
2009 Zažít Woodstock
2008 Dívčí parta
2007 Temná hmota
2006 Diane Arbus: Příběh jedné obsese
Růžový panter
2004 Connie a Carla
Taxi
1999 Jesus' Son
Kolébka ve větru
1998 Svědek proti mafii (TV film)
1996 Spiklenci
1994 Malá Oděsa
1990 Antigone/Rites of Passion
1987 Jako nepoddajný plevel

TV seriály

2018 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 71 (S06E06)
Chapter 70 (S06E05)
Chapter 69 (S06E04)
další epizody (5)
2017 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 65 (S05E13)
Chapter 64 (S05E12)
Chapter 63 (S05E11)
další epizody (11)
Černá listina (TV seriál)
Ilyas Surkov (No. 54) (S05E05)
2016 Crisis in Six Scenes (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 52 (S04E13)
Chapter 51 (S04E12)
Chapter 50 (S04E11)
další epizody (7)
2015 Allegiance (TV seriál)
Pot a slzy (TV seriál)
Reconnaissance (E03)
Forever (TV seriál)
The Night in Question (E21)
2014 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Bitva o Setauket (S01E10)
Proti sousedovi (S01E09)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 19 (S02E06)
Chapter 15 (S02E02)
Lovci zločinců (TV seriál)
Umělá inteligence (S03E23)
Rozdělené síly (S03E22)
Let do nebezpečí (S03E13)
další epizody (4)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Dítě bez přátel (S05E07)
Norský král (S05E05)
Kolik? (S05E04)
další epizody (6)
Ve službách FBI (TV seriál)
Živé vysílání (S05E10)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 5 (S01E05)
Chapter 4 (S01E04)
Chapter 3 (S01E03)
další epizody (5)
Lovci zločinců (TV seriál)
Samaritán (S03E11)
Lovec žen (S03E03)
Restart (S02E22)
další epizody (6)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
No Regrets (S03E18)
Ve službách FBI (TV seriál)
Za jakou cenu (S05E01)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Dámský gambit (S02E03)
Špatný kód (S02E02)
Záložní plán (S02E01)
Vzpomínky (TV seriál)
Blind Alleys (S01E17)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Smlouva s ďáblem (S01E16)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vyřízený (S08E13)
2008 John Adams (TV seriál)
Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Irští rváči (S01E17)
2006 Unesený (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Pochybnosti (S04E10)
Kluci z rohu (S04E08)
další epizody (6)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Sensitivity (S02E05)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Růst (S05E01)
2004 The Jury (TV seriál)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Kim's Hope Chest (S02E05)
1998 Trinity (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Discord (S04E03)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Forgiveness (S03E03)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace