foto

Hana Czivišová-Hessová

  • nar. 11.3.1966 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Čekání na Patrika
1974 Schody (TV film)

TV seriály

2018 Tátové na tahu (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Modrý kód (TV seriál)
Bumerang (S03E06)
2007 Trapasy (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Život není jen sex (S01E25)
Maigret (TV seriál)
Maigret a Severní hvězda (E54)
1995 Život na zámku (TV seriál)
Neposkvrněné početí (S01E22)
1989 Letící delfín (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 5 (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky