foto

René Slováčková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Městečko

TV seriály

2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Vím, co chci (S02E43)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Milosrdné lži (S02E07)
Miluješ ho? (S01E62)
Neutečeš mi? (S01E56)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Dům svědomí (E05)
1994 Prima sezona (TV seriál)

Dokumentární

2019 Celoživotní zápas Gustava Frištenského (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky