foto

Luther Adler

  • nar. 4.5.1903
    New York City, New York, USA
  • zem. 8.12.1984 (81 let)
    Kutztown, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Bez zlého úmyslu
1976 Mean Johnny Barrows
Pouť zatracených
1975 The Man in the Glass Booth
Trochu si užij a hodně ukradni
1974 Crazy Joe
1970 Psychiatrist: God Bless the Children, The (TV film)
1968 Bratrství
Sunshine Patriot, The (TV film)
1966 Three Sisters, The
Velký žal
1959 Last Angry Man, The
1956 Hot Blood
1955 Crashout
The Girl in the Red Velvet Swing
1954 The Miami Story
1953 Tall Texan, The
1952 Hoodlum Empire
1951 Liška pouště
M
The Magic Face
1950 24 hodin do smrti
Kiss Tomorrow Goodbye
South Sea Sinner
Under My Skin
1949 House of Strangers
1948 Saigon
The Loves of Carmen
Wake of the Red Witch
1945 Cornered
1937 Lancer Spy

TV seriály

1972 Hec Ramsey (TV seriál)
Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 The Psychiatrist (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Man in the Bottle (S02E02)
1959 Play of the Week (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
1954 Center Stage (TV seriál)
The Mask (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Motorola Television Hour (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Faith Baldwin Romance Theatre (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
1948 Lamp Unto My Feet (TV seriál)
Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky