foto

Derek Burrell-Davis

  • nar. 8.7.1918
    York, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 25.12.1994 (76 let)
    Bournemouth, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1967 Great Scot! (TV film)

TV pořady

1968 Gala Variety: The Royal Air Forces Association Jubilee Festival (TV pořad)
1956 Northern Showground (TV pořad)
1953 Stars at Blackpool (TV pořad)
The Good Old Days (TV pořad)
1952 Home Town (TV pořad)

Hudební videoklipy

1967 The Beatles: All You Need Is Love (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky