foto

Debra Eisenstadt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Possessions
2000 In the Weeds
1998 Znovunalezený život (TV film)
1996 Sen každé ženy (TV film)
1995 The Heidi Chronicles (TV film)
1994 Oleanna

TV seriály

2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Folly (S02E17)
1995 Live Shot (TV seriál)

Dokumentární

1999 Independent Lens (TV seriál)

Režijní filmografie

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2019 Imaginary Order

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace