foto

Ashley McGuire

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Jack and the Beanstalk: After Ever After (TV film)
2019 Eternal Beauty
Gentlemani
Podfukářky
2018 Solo: Star Wars Story
2016 David Brent: Na turné
Dítě Bridget Jonesové
2015 Hector
2014 Klub výtržníků
2013 Ajťáci: Přichází internet (TV film)
2012 The Grind
2011 Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
2010 Baseline
Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
2009 Harry Brown
2008 Caught in a Trap (TV film)
2007 Ruby Blue
2005 Gypo
2004 England Expects (TV film)
2003 Murphyho zákon: Šílený šampion (TV film)

TV seriály

2021 Byl by to hřích (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
2020 Malory Towers (TV seriál)
Sekerka (TV seriál)
Alex Wheatle (E04)
2018 Wanderlust (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
2017 Decline and Fall (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2015 Man Down (TV seriál)
The Heath (S02E06)
Dennis (S02E05)
The Phant (S02E04)
další epizody (6)
2014 In the Club (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2013 Derek (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Man Down (TV seriál)
Finding Nesta (S01E08)
Christmas Special (S01E07)
Small Business Awards (S01E06)
další epizody (8)
The Job Lot (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2012 Dead Boss (TV seriál)
Trollied (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
2010 Miranda (TV seriál)
Smuteční řeč (S02E02)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Duty of Care (S04E04)
2001 The Savages (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2017 This Country (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky