foto

Hugh Sanders

  • nar. 13.3.1911
    Illinois, USA
  • zem. 9.1.1966 (54 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Incident at Phantom Hill
The Oscar
1965 Elvis: Harum Scarum
1964 Apache Rifles
1962 Jako zabít ptáčka
Panic in Year Zero!
The Wild Westerners
1961 Man-Trap
1960 Cage of Evil
Shadow of the Boomerang
The Music Box Kid
1959 Big Operator, The
Don't Give Up the Ship
Never Steal Anything Small
Warlock
1958 Going Steady
Life Begins at 17
Voice in the Mirror
1957 Careless Years, The
Chain of Evidence
Pevnost Petticoat
The Phantom Stagecoach
Vězeňský rock
1956 Glory
Miami Expose
The Peacemaker
1955 5 Against the House
Chicago Syndicate
Finger Man
I Cover the Underworld
I Died a Thousand Times
Last Command, The
Lucy Gallant
Top Gun
1954 Shield for Murder
Silver Lode
Untamed Heiress
1953 City of Bad Men
Divoch
Here Come the Girls
Last of the Comanches
Opasek na pistole
Scared Stiff
The Blue Gardenia
The Glass Web
Thunder Over the Plains
1952 Boots Malone
Indian Uprising
Montana Territory
Ocelová past
Something for the Birds
The Fighter
The Pride of St.Louis
The Sellout
The Winning Team
1951 Along the Great Divide
Cave of Outlaws
I Was a Communist for the FBI
Only the Valiant
Storm Warning
Strictly Dishonorable
Sugarfoot
That's My Boy
Three Guys Named Mike
Tomorrow Is Another Day
1950 Mister 880
Mrs. O'Malley and Mr. Malone
Prokletí nepláčou
The Magnificent Yankee
Vánoční přání
1949 Undertow

TV seriály

1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Harris Against the World (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
I, Robot (S02E09)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The New Phil Silvers Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Of Late I Think of Cliffordville (S04E14)
1962 Going My Way (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Everglades (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Jungle (S03E12)
1960 Dante (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Blue Angels (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
The Comedy Spot (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Judgment Night (S01E10)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Strange Stories (TV seriál)
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Ford Star Jubilee (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 The Man Behind the Badge (TV seriál)
Topper (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Footlights Theater (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Boston Blackie (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Dick Tracy (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace