foto

Otto Kallus

  • nar. 28.8.1976 (41 let)
    Uherské Hradiště, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
2013 PanMáma (TV seriál)
Konečně spolu (E16)
Vetřelec (E15)
Prsa na zkoušku (E14)
další epizody (11)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
2007 Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)

TV pořady

2005 Pípšoubazar (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Patrola (TV seriál)
Národní klenoty (TV seriál)
Lázeňský trojúhelník - Léčivá voda (S02E15)
Kladruby - Koně pro císaře (S02E14)
Třeboň - Krčínovo dobré dílo (S02E13)
další epizody (7)
2015 Na cestě po severní Dalmácii (TV film)
2014 Cestohrátky (TV seriál)
Naše tradice (TV seriál)
2012 Jak na Internet (TV seriál)
Na cestě po Plzeňské pahorkatině (TV film)
Národní klenoty (TV seriál)
Vila Tugendhat - srdce z onyxu (S01E11)
Třebíč - jedinečnost mnohosti (S01E10)
Litomyšl - krvavý román (S01E09)
další epizody (7)
2011 Na cestě po Pardubicku (TV film)
2010 Na cestě po Aucklandu (TV film)
Na cestě po Bay of Plenty (TV film)
Na cestě po Budapešti (TV film)
Na cestě po Manu (TV film)
Na cestě po Shetlandských ostrovech (TV film)
2009 Na cestě po Kopanicích (TV film)
Na cestě po maďarské pusztě (TV film)
2008 Na cestě po Antigue (TV film)
Na cestě po Barbudě (TV film)
Na cestě po Jeseníkách (TV film)
Na cestě po Orknejích (TV film)
Na cestě po Skotské vysočině (TV film)
Na cestě po srdci Nového Jižního Walesu (TV film)
Na cestě po Sydney (TV film)
Na cestě po Walesu (TV film)
2007 Na cestě po Dolňácku a Horňácku (TV film)
Na cestě po Gibraltaru (TV film)
Na cestě po Hané (TV film)
Na cestě po Krakově (TV film)
Na cestě po Krymu (TV film)
Na cestě po Oděse (TV film)
Na cestě po Tokaji a Egeru (TV film)
2006 Na cestě (TV seriál)
Na cestě po Laponsku (TV film)

TV pořady

2011 Tajemství zdravého života (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2017 Národní klenoty (TV seriál)
Karlštejn - Císařská klenotnice (S02E05)
2015 Na cestě po severní Albánii (TV film)
2014 Cestohrátky (TV seriál)
2012 Národní klenoty (TV seriál)
Vila Tugendhat - srdce z onyxu (S01E11)
Litomyšl - krvavý román (S01E09)
Telč - jezerní růže (S01E02)
2006 Na cestě po Laponsku (TV film)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2015 Na cestě po severní Albánii (TV film)
2014 Cestohrátky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace